Satsa på dina drömmar!

Att försörja sig som serietecknare eller som författare är en dröm för många. Vi vill gärna se till att du kommer en bit på vägen.

Serieskolan är Nordens mest etablerade utbildning för seriekonst. Många av Sveriges mest kända serietecknare har gått här. Vår serieskola är mer än bara en skolverksamhet: du som läser hos oss får tillgång till en kreativ och skapande miljö, en community som stödjer och hjälper dig i din konstnärliga utveckling.

Skrivarskolan är Serieskolans systerskola, en verksamhet med rötter som går tillbaka till 1980-talet då en av landets mest framgångsrika skrivarlinje startades i skånska Svalöv. Skrivarskolan kan sålunda skryta med att ha utbildat en lång rad av etablerade författare och poeter, inklusive ett gäng Augustpristagare. Också Skrivarskolan ger dig tillgång till ett engagerat gemenskap som hjälper dig att komma vidare i ditt författande.

Antagningen till Serieskolan och till Skrivarskolan är öppen t o m den 10 maj. Passa på och sök en plats. Vi antar bara en gång om året.